HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound)


Uudenlainen hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ja kiristykseen ilman toipumisaikaa

 

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

 

HIFU hoitosuulakkeet johtavat lämpöä ihoon, jolloin iholla saattaa tuntua pientä kihelmöintiä ja lämpöä. HIFU ei polta ihoa, mutta hoitosuulakkeen avulla ihon dermis- ja SMAS-kerroksessa saavutetaan 60–70 C lämpötila.

 

Kuinka se toimii?

Hoito perustuu kohdistettuun ultraäänienergiaan, joka kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja saa ihon uudistamaan itseään. Hoito voidaan suorittaa peräti 6 mm syvyyteen (1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm, 6 mm). Ultraäänellä on mahdollista aktivoida kollageenin tuotantoa dermis- ja peräti SMAS-kudoksessa. HIFUn vaikutukset ovat välittömiä, mutta lopulliset tulokset alkavat näkyä vasta muutaman kuukauden päästä, sillä ihon kollageenin tuotanto ja uusiutuminen jatkuu vielä hoidon jälkeen. Tulokset ovat pitkäkestoisia ja voivat pysyä peräti vuosia. Peräti yksi hoitokerta voi riittää. Hoito on mahdollista suorittaa uudelleen 2 kk päästä ensimmäisestä hoidosta ja se voidaan toistaa tarvittaessa 2 kk välein, 2-3 kertaa samalle alueelle ja ylläpitohoito voidaan tehdä 1-2 vuoden välein.

 

Kenelle se sopii?

HIFU sopii parhaiten 40–70-vuotiaille, joilla vielä ihon omaa kimmoisuutta, mutta iholla näkyy jo ikääntymisen merkkejä.

 

 

RF-Cryo kiinteyttävä kasvohoito

Multipolaarisella radiofrekvenssilaitteella uskomattoman hyviä hoitotuloksia!

 

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

 

Caretech RF-Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. Caretech RF-Cryo ja sen hoito-ohjelmat tuottavat käsikappaleessa olevien elektrodien välistä olevaa energiaa joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin.

 

Kuinka se toimii?

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kudos säikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta
aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF-Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

 

Kirjoita teksti tähän

Täyttöliftaus

Maailman kehittynein tapa nuorentaa ihoa näkyvästi yhdellä hoidolla tunnetaan nyt nimellä täyttöliftaus.

Mistä siinä oikein on kysymys?

Hyaluronihaposta. Ihomme kuluttaa Hyaluronihappoa(HA) sitä enemmän mitä vanhemmaksi tulemme. Siksi iho kuivuu ja alkaa muodostaa ryppyjä. Hyaluronihappomolekyyli on solujen pinnalla muodustuva ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli, joka pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaisen määrän kosteutta.

Hyaluronihappoa esiintyy kahdessa eri muodossa, stabiilissa ja stabiloimattomassa, joiden ero on pysyvyys. Stabiloimaton HA muodostaa nopeasti hajoavia verkostoja, kun taas stabiloidussa HA:ssa on ristisidoksia, jotka hidastavat hyaluronihapon hajoamista. Stabiloitu HA pysyy ihossa 6-12 kk, jona aikana se pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta, jolloin iho voi paremmin ja näyttää nuoremmalta.

Miten sitten hyaluronihappoa saadaan ihoon?

Ylläolevan perusteella on siis selvää, että hyaluronihappoa pitäisi jotenkin saada lisättyä ihoon. Stabiloimatonta HA:ta on useissa voiteissa ja se sopiikin vallan maninosti päivittäiseen ihonhoitoon. Stabiloidun HA:n molekyylikoko on kuitenkin suurempi ja sen saaminen ihoon vaatii apuvälineitä. Tehokkain tapa on injektoida se juuri oikeaan syvyyteen.

Injektointi - pelottavaako?

Kun aletaan puhua injektoinnista, moni kavahtaa ajatusta ruiskuista ja neuloista. Täyttöliftaus on koneellisesti tehtyä erittäin täsmällistä injektointia. Sitä voisi verrata mikroneulaukseen – tosin se on erittäin paljon tehokkaampaa. 

Täyttöliftauksessa ihoon injektoidaan erityisen hoitomenetelmän avulla satoja pieniä pisaroita stabiloitua hyaluronihappoa, juuri oikea määrä oikeaan paikkaan ja syvyyteen. Ihotyypin mukaan valitulla hyaluronihapolla voidaan täyttöliftauksella täyttää luonnollisella tavalla esimerkiksi kasvot tai vaikka decolteé kerralla.

Keskittymällä tiettyihin kasvojen alueisiin saadaan tällä menetelmällä tehtyä täydellinen kasvojen kohotus tai vaikka nostaa poskipäitä siten, että alaspäin kääntyneet suupielet nousevat. Menetelmä on tehokas ja tulos pitkäkestoinen – vaikka ihoon tehdään jopa satoja yksittäisiä injektointeja, on hoito nopeaa ja lähes täysin kivutonta. 

Koko kasvojen täyttöliftaus vie vain noin 15 minuuttia. Täyttöliftauksen saavutetut edut kestävät kuukausia. Geeli vapauttaa hyaluronihappoa asteittain ajan kuluessa sitoen koko ajan vettä ja pitäen ihosi kiinteänä ja nuorekkaana. 

Hinnat

  • Yksi alue 190 €
  • Koko kasvot 300 €
  • Koko kasvot ja kaula 490 €
  • Injektio hyaluronihapolla nasolabiaalipoimuille 290 €

Microblading 3D -kestopigmentointi kulmiin

Microblinding on kulmamuotoilu, joka mahdollistaa kauniit, luonnolliset ja omaan persoonaan, sekä kasvonpiirteisiin sopivat kulmat.Hyvin muotoillut kulmat luovat kasvoille ryhtiä ja arjen meikkaaminen helpottuu. Kulmat näyttävät luonnollisilta myös ilman meikkiä.

Käsittelyllä voidaan vahvistaa omia kulmakarvoja, korjata epäsymmetriaa tai luoda kokonaan kulmat puuttuvien tai harvojen karvojen tilalle. Kulmat pysyvät iästä ja ihosta riippuen 1-3 vuoteen haalistuen hiljalleen. Joillakin voi pysyä jopa pidempäänkin. Jos tulosta haluaa ylläpitää, tehdään kulmiin vahvistus säännöllisesti noin vuoden välein.

Microblinding-toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermikseen. Tekniikalla saadaan aikaan hyvin luonnollisen näköisiä karvoja. Toimenpide muistuttaa tatuoimista, mutta pysyvyys ei ole ikuinen. Väreinä käytämme turvallisia ja pitkään markkinoilla olleita MB-color pigmenttejä.

Asiakkaan oma ihotyyppi, ikä, toiveet sekä värisävyt vaikuttavat microblinding-kulmien valittuun väriin sekä muotoon. Ensimmäiseen hoitokertaan varataan reilusti aikaa, jotta löydetään juuri sopiva kulmien muoto piirtämällä mallikulmat ennen varsinaista toimenpidettä.

Ensimmäisen käsittelyn jälkeen ihon tulee parantua kuukauden verran. Tuona aikana värit saattavat vielä haalistua paljonkin ja kulmiin voi tulla koloja paikkapaikoin, mutta toisella vahvistuskerralla (n. 2:n kuukauden sisällä) väriä sekä muotoa parannellaan. Ensimmäinen microblinging käsittely paranee n. viikossa. Seuraavan käsittelyn voi tehdä kuukauden päästä.

Hinnat

  • Ensimmäinen käsittely 180€
  • Toinen käsittely 100€