Täyttöliftaus

Maailman kehittynein tapa nuorentaa ihoa näkyvästi yhdellä hoidolla tunnetaan nyt nimellä täyttöliftaus.

Mistä siinä oikein on kysymys?

Hyaluronihaposta. Ihomme kuluttaa Hyaluronihappoa(HA) sitä enemmän mitä vanhemmaksi tulemme. Siksi iho kuivuu ja alkaa muodostaa ryppyjä. Hyaluronihappomolekyyli on solujen pinnalla muodustuva ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli, joka pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaisen määrän kosteutta.

Hyaluronihappoa esiintyy kahdessa eri muodossa, stabiilissa ja stabiloimattomassa, joiden ero on pysyvyys. Stabiloimaton HA muodostaa nopeasti hajoavia verkostoja, kun taas stabiloidussa HA:ssa on ristisidoksia, jotka hidastavat hyaluronihapon hajoamista. Stabiloitu HA pysyy ihossa 6-12 kk, jona aikana se pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta, jolloin iho voi paremmin ja näyttää nuoremmalta.

Miten sitten hyaluronihappoa saadaan ihoon?

Ylläolevan perusteella on siis selvää, että hyaluronihappoa pitäisi jotenkin saada lisättyä ihoon. Stabiloimatonta HA:ta on useissa voiteissa ja se sopiikin vallan maninosti päivittäiseen ihonhoitoon. Stabiloidun HA:n molekyylikoko on kuitenkin suurempi ja sen saaminen ihoon vaatii apuvälineitä. Tehokkain tapa on injektoida se juuri oikeaan syvyyteen.

Injektointi - pelottavaako?

Kun aletaan puhua injektoinnista, moni kavahtaa ajatusta ruiskuista ja neuloista. Täyttöliftaus on koneellisesti tehtyä erittäin täsmällistä injektointia. Sitä voisi verrata mikroneulaukseen – tosin se on erittäin paljon tehokkaampaa. 

Täyttöliftauksessa ihoon injektoidaan erityisen hoitomenetelmän avulla satoja pieniä pisaroita stabiloitua hyaluronihappoa, juuri oikea määrä oikeaan paikkaan ja syvyyteen. Ihotyypin mukaan valitulla hyaluronihapolla voidaan täyttöliftauksella täyttää luonnollisella tavalla esimerkiksi kasvot tai vaikka decolteé kerralla.

Keskittymällä tiettyihin kasvojen alueisiin saadaan tällä menetelmällä tehtyä täydellinen kasvojen kohotus tai vaikka nostaa poskipäitä siten, että alaspäin kääntyneet suupielet nousevat. Menetelmä on tehokas ja tulos pitkäkestoinen – vaikka ihoon tehdään jopa satoja yksittäisiä injektointeja, on hoito nopeaa ja lähes täysin kivutonta. 

Koko kasvojen täyttöliftaus vie vain noin 15 minuuttia. Täyttöliftauksen saavutetut edut kestävät kuukausia. Geeli vapauttaa hyaluronihappoa asteittain ajan kuluessa sitoen koko ajan vettä ja pitäen ihosi kiinteänä ja nuorekkaana. 

Hinnat

  • Yksi alue 190 €
  • Koko kasvot 300 €
  • Koko kasvot ja kaula 490 €
  • Injektio hyaluronihapolla nasolabiaalipoimuille 290 €

Microblading 3D -kestopigmentointi kulmiin

Microblading 3D -kestopigmentoinnin avulla saat luonnollisen kauniit ja kestävät kulmat. Ne pysyvät ihotyypistä riippuen noin 12 kuukautta.