Microblading 3D -kestopigmentointi kulmiin

Microblading on kulmamuotoilu, joka mahdollistaa kauniit, luonnolliset ja omaan persoonaan sekä kasvonpiirteisiin sopivat kulmat. Hyvin muotoillut kulmat luovat kasvoille ryhtiä, ja arjen meikkaaminen helpottuu. Kulmat näyttävät luonnollisilta myös ilman meikkiä.

Käsittelyllä voidaan vahvistaa omia kulmakarvoja, korjata epäsymmetriaa tai luoda kokonaan kulmat puuttuvien tai harvojen karvojen tilalle. Kulmat pysyvät iästä ja ihosta riippuen 1 - 3 vuoteen haalistuen hiljalleen. Joillakin voi pysyä jopa pidempäänkin. Jos tulosta haluaa ylläpitää, tehdään kulmiin vahvistus säännöllisesti noin vuoden välein.

Microblading-toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermikseen. Tekniikalla saadaan aikaan hyvin luonnollisen näköisiä karvoja. Toimenpide muistuttaa tatuoimista, mutta pysyvyys ei ole ikuinen. Väreinä käytämme turvallisia ja pitkään markkinoilla olleita MB-color-pigmenttejä.

Asiakkaan oma ihotyyppi, ikä, toiveet sekä värisävyt vaikuttavat microblading-kulmien valittuun väriin sekä muotoon. Ensimmäiseen hoitokertaan varataan reilusti aikaa, jotta löydetään juuri sopiva kulmien muoto piirtämällä mallikulmat ennen varsinaista toimenpidettä.

Ensimmäisen käsittelyn jälkeen ihon tulee parantua kuukauden verran. Tuona aikana värit saattavat vielä haalistua paljonkin, ja kulmiin voi tulla koloja paikka paikoin, mutta toisella vahvistuskerralla (n. 2 kuukauden sisällä) väriä sekä muotoa parannellaan. Ensimmäinen microblinging käsittely paranee noin viikossa. Seuraavan käsittelyn voi tehdä kuukauden päästä, ja lähetän sähköpostitse tiedot uudesta hoidosta.

Hinnat

  • Ensimmäinen käsittely 190 €
  • Toinen käsittely 100 €