HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound)

Uudenlainen hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ja kiristykseen ilman toipumisaikaa.

 

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

 

HIFU hoitosuulakkeet johtavat lämpöä ihoon, jolloin iholla saattaa tuntua pientä kihelmöintiä ja lämpöä. HIFU ei polta ihoa, mutta hoitosuulakkeen avulla ihon dermis- ja SMAS-kerroksessa saavutetaan 60–70 C lämpötila.

 

Kuinka se toimii?

Hoito perustuu kohdistettuun ultraäänienergiaan, joka kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja saa ihon uudistamaan itseään. Hoito voidaan suorittaa peräti 6 mm syvyyteen (1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm, 6 mm). Ultraäänellä on mahdollista aktivoida kollageenin tuotantoa dermis- ja peräti SMAS-kudoksessa. HIFUn vaikutukset ovat välittömiä, mutta lopulliset tulokset alkavat näkyä vasta muutaman kuukauden päästä, sillä ihon kollageenin tuotanto ja uusiutuminen jatkuu vielä hoidon jälkeen. Tulokset ovat pitkäkestoisia ja voivat pysyä peräti vuosia. Peräti yksi hoitokerta voi riittää. Hoito on mahdollista suorittaa uudelleen 2 kk päästä ensimmäisestä hoidosta ja se voidaan toistaa tarvittaessa 2 kk välein, 2-3 kertaa samalle alueelle ja ylläpitohoito voidaan tehdä 1-2 vuoden välein.

 

Kenelle se sopii?

HIFU sopii parhaiten 40–70-vuotiaille, joilla vielä ihon omaa kimmoisuutta, mutta iholla näkyy jo ikääntymisen merkkejä.

 

 

Laitehoidot - syväpuhdistus ja karvanpoisto tehokkaasti!

New Skin Plus

Tehokas ja hellävarainen tapa syväpuhdistaa kaikki ihotyypit.

Clean -puhdistus

Clean -ohjelmalla New Skin Plus puhdistaa ja pehmentää ihoa todella syvältä. Syväpuhdistus tapahtuu käyttäen väliaineena Descaling Tonicia, joka sisältää ihoa pehmittävää Hamamelista. Suuritaajuisen värähtelyn ansiosta Descaling Tonicin molekyylit tunkeutuvat syvälle ihoon, jossa ne hajoavat mikrohiukkasiksi tuoden epäpuhtaudet mukanaan pintaan. Tätä kutsutaan höyrystymiseksi. Kuorinta poistaa kuolleet solut, epäpuhtaudet sekä mustapäät ihon pinnalta vahingoittamatta kudosta.

Hellävarainen

New Skin Plus syväpuhdistus on hellävarainen. Kosketusherkkä iho saattaa reagoida värimuutoksella, joka kuitenkin tasoittuu nopeasti. Syväpuhdistuksen jälkeen iho on puhdas kuolleista soluista, pinnallisesta talista, kosmetiikan jäämistä sekä on valmis vastaanottamaan jatkohoitoa. Jos käsiteltävä iho on erittäin epäpuhdas, voidaan se tarvittaessa myös höyryttää ja tehdä perinteinen ihonpuhdistus New Skin Plus –käsittelyn jälkeen.

Yleistä

New Skin Plus tehokkuus perustuu ultraääniaaltoihin. Hoitopään sisällä olevat kiteet värähtelevät sähkön vaikutuksesta ja tuottavat näin ultraääntä. Tämä saa hoitopään metallisen osan värähtelemään 2 850 000 krt/s. Nopea värähtely saa aikaan paineaallon, joka etenee kudoksissa. New Skin Plus on monipuolinen laite, jolla voidaan uudistaa, kuoria ja syväpuhdistaa ihoa sekä imeyttää hoitoaineita, kiinteyttää ja kosteuttaa. Hoito on lisäksi kivutonta ja nopeaa.