Laitehoidot - syväpuhdistus ja karvanpoisto tehokkaasti!

New Skin Plus

Tehokas ja hellävarainen tapa syväpuhdistaa kaikki ihotyypit.

Clean -puhdistus

Clean -ohjelmalla New Skin Plus puhdistaa ja pehmentää ihoa todella syvältä. Syväpuhdistus tapahtuu käyttäen väliaineena Descaling Tonicia, joka sisältää ihoa pehmittävää Hamamelista. Suuritaajuisen värähtelyn ansiosta Descaling Tonicin molekyylit tunkeutuvat syvälle ihoon, jossa ne hajoavat mikrohiukkasiksi tuoden epäpuhtaudet mukanaan pintaan. Tätä kutsutaan höyrystymiseksi. Kuorinta poistaa kuolleet solut, epäpuhtaudet sekä mustapäät ihon pinnalta vahingoittamatta kudosta.

Hellävarainen

New Skin Plus syväpuhdistus on hellävarainen. Kosketusherkkä iho saattaa reagoida värimuutoksella, joka kuitenkin tasoittuu nopeasti. Syväpuhdistuksen jälkeen iho on puhdas kuolleista soluista, pinnallisesta talista, kosmetiikan jäämistä sekä on valmis vastaanottamaan jatkohoitoa. Jos käsiteltävä iho on erittäin epäpuhdas, voidaan se tarvittaessa myös höyryttää ja tehdä perinteinen ihonpuhdistus New Skin Plus –käsittelyn jälkeen.

Yleistä

New Skin Plus tehokkuus perustuu ultraääniaaltoihin. Hoitopään sisällä olevat kiteet värähtelevät sähkön vaikutuksesta ja tuottavat näin ultraääntä. Tämä saa hoitopään metallisen osan värähtelemään 2 850 000 krt/s. Nopea värähtely saa aikaan paineaallon, joka etenee kudoksissa. New Skin Plus on monipuolinen laite, jolla voidaan uudistaa, kuoria ja syväpuhdistaa ihoa sekä imeyttää hoitoaineita, kiinteyttää ja kosteuttaa. Hoito on lisäksi kivutonta ja nopeaa.

Chromolite

Valoimpulssilaite karvanpoistoon ja ihon uudistukseen

Miten Chromolite toimii?

Chromolite tuottaa Smartlite teknologialla keltaisen ja punaisen valon aallonpituusalueen, joka on tehokas karvanpoiston sekä ihon nuorentamisen menetelmä.

Punainen valo absorboituu karvan melaniiniin ja kohottaa follikkelin lämpötilan niin korkeaksi, että se tuhoutuu. Keltainen valo hajottaa verisuonistoa, joka ravitsee itusoluja ja estää uusien karvojen syntyä. Keltaista valoa käyttämällä Chromolite on tehokas myös vaaleille karvoille. Ihon nuorennushoidoissa Smartlite energiaa käytetään yhä enemmän. Keltainen valo hävittää verisuoniläiskiä esim. kasvoilta ja punainen valo häivyttää pigmenttiläiskiä.

Mitä hoitoon tarvitaan?

Asiakas käyttää suojalaseja, makaa mukavasti selällään ja rentoutuu.  Hoitaja kuljettaa laitteen hoitopäätä hitaasti iholla ja väläyttää impulssin tarkoin hoitokohtaan.

Chromolite on myös nopea, alle puolessa tunnissa käsitellään molemmat jalat. Useimpien mielestä hoito on kivutonta, osa tuntee vain pientä kihelmöintiä. Ihon viilentäminen hoitogeelillä vaimentaa tätä tunnetta.

Chromolitea voidaan käyttää kaikkiin kehon alueisiin ja useimmille ihotyypeille. Koulutettu hoitaja käy läpi hoidon yksityiskohdat ja tarkistaa, että hoito sopii asiakkaalle. Tarvittaessa tehdään testi, jotta oikea tehokkuus voidaan asettaa. Voit nähdä välittömiä vaikutuksia, mutta karvanpoistossa voi kestää myös 14 päivää, että karva irtoaa tuhotusta follikkelista.

Onko Chromolitella sivuvaikutuksia?

Yleensä mitään sivuvaikutuksia ei ilmene. Hoito ei vaikuta normaalielämään. Toiset ihoalueet ovat herkempiä kuin toiset ja tällöin pientä punoitusta tai turvotusta voi esiintyä. Jälkihoitogeeli rauhoittaa ihon muutamassa tunnissa.

Kuinka monta hoitoa tarvitaan?

Karvanpoistossa tarvittavien hoitojen määrä vaihtelee riippuen karvankasvun tiheydestä ja sijainnista. Keskimäärin 30 % karvoista on kasvuvaiheessa. Loput ovat uinuvia eivätkä ole hoidettavissa. Chromolite tuhoaa 60–90 % kasvuvaiheessa olevista karvoista joka hoitokerralla. Useimmiten 5–8 käsittelyä riittää. Kuitenkin hyvin vahvakasvuinen karva, esim. miehen parta voi vaatia enemmän. Tehokkaaseen ihon nuorentamiseen tarvitaan hoitosarja. Hoitojen määrä riippuu myös ihon kunnosta. Useimmiten tarvitaan 3–5 hoitoa, joissain tapauksissa yksikin riittää.