Kasvohoito eteerisillä öljyillä

Kasvohoito eteerisillä öljyillä
Mary Cohr -tapa hyödyntää eteerisiä öljyjä on läpimurto kauneudenhoidossa.

Kaikki Mary Cohr -hoidot ovat kuin rentouttava matka eteeristen öljyjen maailmaan. Öljyjen kevyt kosketus ihollasi ja kosmetologin hellävarainen hieronta vaikuttavat positiivisesti ihosi hyvinvointiin. Laventelin eteerinen öljy poistaa väsymyksen ja stressin merkit pois iholtasi ja rentouttaa piirteet. Rosmariini antaa energiaa soluille ja kirkastaa ihon sävyn. Salvia uudistaa ihoa ja parantaa sen kuntoa.
Mary Cohrin eteeristen öljyjen avulla ihosi rentoutuu; jännitys häviää kasvolihaksista, juonteet pehmenevät ja ihon sävy paranee. Ihosi löytää uudistuneen kauneuden aromaterapian avulla!

Beauté Aromatique -kasvohoito

100 % luonnonmukaiset hoidot eteeristen öljyjen ja kasvitiivisteiden avulla.
Analyysin jälkeen, kosmetologisi valitsee eteeriset öljyt ja kasvitiivisteet ihosi tarpeiden mukaan. Hoito alkaa rentouttavalla kasvohieronnalla. Hieronta tehostaa eteeristen öljyjen imeytymistä ja vapauttaa niiden energian syvällä ihossa. Hieronta myös tehostaa lymfakiertoa poistaen kuona-aineita ja parantaa verenkiertoa, lisäten solujen ravinnonsaantia.
Ihanat tuoksut, täydellinen rentoutuminen ja mielihyvän tunne muodostavat ainutlaatuisen kokemuksen.

CatioVital -kasvohoito

Kauniimpi iho jo ensimmäisellä hoitokerralla!

CatioVital kasvoille

Lämpönaamion avulla aktivoidaan tali- ja hikirauhasten toimintaa. Iho puhdistuu kuona-aineista ja hengittää jälkeen. Se on valmis vastaanottamaan aktiiviset tehoaineet. Ionisaation avulla tehostetaan ihotyypin mukaan valitun geeliseerumin imeytymistä ja vaikutusta. Hieronta eteerisillä öljyillä antaa iholle energiaa, helpottaa pintaverenkiertoa ja lisää aineenvaihduntaa.

CatioVital silmänympärysiholle

Ihanteellinen hoito väsyneille silmäluomille, tummille silmänalusille, turvotukseen ja iän mukanaan tuomille rypyille ja juonteille.

Hoito alkaa hellävaraisella ionisaatiolla, joka tehdään pehmein liikkein. Ionisaatio aktivoi erityisesti herkän silmänympärysihon hoitoon kehitetyn geeliseerumin imeytymistä. Elektrodien kevyt painallus ja rauhalliset liikesarjat poistavat väsymyksen tunnetta ja kireyttä silmänympärysalueelta.
Kevyt sivelyhieronta rentouttaa ja pehmittää juonteita ja ryppyjä. Hoidon jälkeen katse on kirkastunut, juonteet silmäkulmassa ovat tasoittuneet ja väsymyksen merkit pyyhitty pois.