Kemiallinen kuorinta

Nykyään erilaiset kemiallisen kuorinnan menetelmät ovat tulleet kosmetologin erottamattomiksi jokapäiväisiksi työvälineiksi. Vaikka kemiallinen kuorinta on ikivanha tapa, antaa nykyaikainen kosmetologian kehitys ammattilaisille mahdollisuuden päättää täsmällisesti menetelmän sopivuudesta ja suorittaa ihon tilanteen mukaisesti parhaiten sopiva hoito. Riippuen asiakkaan ihotyypistä ja –ongelmasta sekä hoidon tarkoituksesta on mahdollista valita tehokkaampi tai miedompi menetelmä. Kaikki kemialliset kuorinnat nopeuttavat ihosolujen luonnollista uusiutumista ja kuolleiden solujen eli epidermiksen sarveiskerroksen poistumista. Periaatteessa iholta poistetaan karhea eloton kerros ja vahvistetaan ihon dermistä, mikä takaa ihon elinvoiman. Sesderma hoitoja suorittaa vain erikoikoiskoulutuksen läpäissyt kosmetologi.

Sesderman laajasta tuotevalikoimasta löytyy erityypisiä ja ihon eri syvyyteen vaikuttavia kemiallisia kuorintoja:

Pinnalliset geelikuorinnat Turvalliset kemialliset kuorinnat erilaisiin ihotarpeisiin.Geelikuorintojen hoidoissa käytetään yleensä hedelmähappoja (glykoli-, maito-, viinirypäle-, sitruuna-, omena-, manteli- ja pyruvihappoa). Hoitojen vahvuuden antaa happamaisen geelin vaikustusaika. Pinnallisia happokuorintakäsittelyjä suosittelemme neljän kerran sarjahoitona, mutta ne sopivat hyvin ihoa uudistavina yksittäisenä erikoishoitona. Pinnallinen happokuorinta ei tarvitse ihon esivalmistelua erikoisvoiteilla ennen hoitoa. Hoito ei aiheuta hilseilya ja se ei ole kivulias. Hoidon jälkeen iho on heti puhtaampi, kirkaampi ja raikaampi.

Retinolipitoiset kuorinnat

Retinolihoidot ovat hellävaraisia pinnallisia kuorintoja, joita voidaan tehdä niin kertahoitoina, kuurina kuin jatkuvanakin hoitona. Kuorinta ei vaadi ihon esivalmistelua ja se sopii kaikille ihotyypeille käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Retinoli eli A-vitamiini tasapainottaa ihon sarveistumisprosesseja ja nopeuttaa ihon uudistumista. Retinoli tasoittaa ihon väriä ja vähentää pigmenttiläiskiä. Retinoli estää huokosten tukkeutumista ja ihon pintakerroksen kuivumista. A-vitamiinin eri muodot ovat ihon tehokkaimpia nuorentajia vähentäen ryppyjä ja lisäten ihon joustavuutta. Retinolihoidot aiheuttavat pinnallisen kevyen 3 päivää kestävän ihon hilseilyn, jolloin ihon kuntoa palautetaan Sesderma Silkses –erikoisvoiteella.

Alkoholipohjaiset happokuorinnat

Tehokkaat kemialliset kuorinnat takaavat näkyvät tulokset. Alkoholipitoisilla kuorinnoilla on mahdollista suorittaa eri vahvuisia kuorintoja, koska hoidon tehokkuus riippuu käytetyn hoitotuotteen määrästä. Parhaiden hoitotuloksien takaamiseksi suositelemme ihon esikäsittelyä vähintään 2 viikkoa ennen alkoholipitoista kuorintaa retinolituoteilla tai happamaisilla tuoteilla. Alkoholipitoisten kuorintojen suorittaminen voi olla kivulias. Kuorinnan jälkeen iho punoittaa ja on erittäin pintakuiva. Hoidon jälkeen iho rupeaa kuoriutumaan ja vaatii Sesderma Silkses –erikoishoitovoidetta ihon parhaaseen palautumiseen.

Sesderman hoidot antavat nopeita ja näkyviä tuloksia – iho muuttuu puhtaaksi ja pehmeäksi, ihon koostumus, pinta ja väri paranevat.